2021-10-17

Felemelkedett Mesterek üzenete: A bőség áldása

Őrangyal

Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem. Ajánld félelmeidet és aggodalmaidat Istennek és az angyaloknak, s higgy abban, hogy vigyáznak rád és szeretteidre. Ne törődj azzal, vajon hogyan teljesül be mindez, hisz Isten a maga végtelen bölcsességében majd ügyel a részletekre. Legyél nyitott mások ajándékaival és segítségével szemben, mivel ez is az egyik módja annak, ahogyan az Ég válaszol fohászodra.

Isten bőségszarujából mindenkinek jut elég. Olyan Ő, mint egy szerető szülő, aki a legjobbat akarja neked. Higgy ebben, drága testvérem! A bőség áldásai minden irányból rád záporoznak.

Megérdemled az Ég segítségét, mert te is Isten szent gyermeke vagy. A menny szeret téged, és tudja, hogy anyagi szükségleteid vannak.

Kövesd belső hangodat, mert ez is isteni útmutatás, és tedd meg a szükséges lépéseket.

A többiről Isten gondoskodik.

Megerősítő gondolatok:

Az élet nem arról szól, hogy mindig minden tökéletes.
Az élet sokkal inkább arról szól, hogy ha nehézség ér, ha padlóra kerülsz akkor állj fel onnan.
Mert jöhet bármi, és jönni is fog.
Az élet tele van megpróbáltatásokkal, megoldásra váró problémákkal.

Van, hogy azt érzed nem bírod már tovább, viszont ki kell, hogy tarts, mert várnak rád, mert szeretnek, mert van miért és van kiért kitartani.
Bízz magadban és győzd le azt a vihart.
A vihar nem azért van, hogy tönkretegyen.

A vihar azért van, hogy erősebbé tegyen, hogy tanulj, hogy képes legyél a nehéz idők ellenére is mosolyogni, merni és szeretni….