2023-11-28

Heti Univerzum üzenete (március 20-26.): Energiákban, változásokban gazdag hét következik.

 

Érzékenységet fokozó halak holddal indul a hét, ami azt jelenti a lélek legmélye kerül megméretésre, kihívásra.

Majd kedden gyönyörű újhold veszi kezdetét este hat után, ami azt jelenti igényünk lesz a változásra, átalakulásra, és csodás gyógyulás indul el, érzelmi szempontból. Kos Mars elég sok szenvedélyt és tüzes energiát kölcsönöz a napnak, ezzel aktivításunkat fokozva.

Ez az energia kitart egészen még 2 napig, azaz csütörtökig. Őrizzük meg a lendületet. Csütörtökön a vénusz által uraló Bika hold lép életbe. Ami hedonista énünket erősíti, most kedvez minden kényelmi dolognak, biztonságnak, finom ételek és italok fogyasztásának, szerelmi fészek meglétének. Párok és baráti találkozóknak, kisebb utazásoknak kifejezetten gyümölcsöző napok következnek.

Vasárnap rendezésnek, rendrakásnak, különféle elemzéseknek kedvező nap, ami azt jelenti ki tudjuk elemezni a dolgainkat, és összefüggéseket tudunk összerakni általa, mint hiányzó puzzle darabkák megléte és beillesztés. Sikerélmények sorozata érhet minket a hét utolsó napján. A szellemi energiáknak teret adva. Kedvezve beszélgetéseknek, tudatos dolgok elindításának.

Egy gyönyörű újhold hét következik, ami sarkal mindenkit a változásra, átalakulásra, és új dolgok elindításához teret kapunk plusz gyönyörű égi segítséggel, ami kedden tetőzik. A Marsikus energiák adják meg a hét elejének a lendületét, hogy még hétfőn lelki dolgainkat is elrendezhessük.

Majd nagyon szép Bika Vénusz veszi kezdetét, ami kedvez minden olyan tevékenységnek, ami életélvezetét jelenti.
Mivel akár pihenés is jól jöhet, elindíthat egy folyamatot a testben-lélekben-tudatban ami egység harmóniáját jelenti.

Megerősítés: Csodás gyógyulás!

Számíts valamilyen csodára.

Segítségért imádkoztál, és ez most közeledik feléd. Minél teljesebb mértékben átadod a helyzetet Istennek, annál gyorsabban megvalósul a gyógyulásod.

Az ég teljesen melletted áll, és imáid meghallgatásra és válaszra találtak. Nem kell könyörögnöd vagy esedezned az ég segítségéért, mivel a helyzeted valójában már meggyógyult.

A gyógyult valóság egyike a számodra jelenleg elérhető néhány párhuzamos valóságbank.

A gondolataid, az érzelmeid és a szándékaid által te döntesz, hogy megtapasztalod a számodra lehetséges legmagasabb szintű valóságot.

Ahhoz, hogy érezd ezeket az erőteljes átalakító érzelmeket, mondd magadban vagy fennhangon Istennek: “Belefáradtam abba, hogy ezen a helyzeten gondolkozzak. Többé nem akarok vele foglalkozni. Íme, átadom neked az egészet, hogy Te gondolkozhass rajta és megoldd. Nagyon köszönöm, hogy gondoskodsz mindenről.” Ezután teljesen válj meg a helyzettől.

Lásd magad, amint elhelyezed Isten szerető tenyerében. Érezd magad hálásnak, hogy a helyzeted most megoldódott, és légy nyitott a téged köszöntő kreatív megoldásokkal szemben.

Valójában már most is gyógyult minden és mindenki, önmagamat is beleértve.

A félelem illúziói helyett erre az igazságra koncentrálok.