2021-10-17

Hétvége Horoszkópja: Elmélyülés időszaka

íme a hétvége horoszkópja

Kos
03.21 – 04.19

Nagyon jó kedvű leszel ma egész nap. Ne is engedd, hogy bárki vagy bármi elrontsa a hangulatodat. Mindenképpen olyan emberek társaságát keresd, akik közel állnak a szívedhez, akik töltik az energiádat. Ellenben, ha bárkivel találkoznál, aki feszültséget okoz benned, egyszerűen csak köszönj el tőle. Ne akarj túl sokat elérni. Minden életterületeden nem lehetsz egyszerre nagy teljesítményekre képes. Ha a munkádra összpontosítod az energiádat, akkor az érzelmi életed háttérbe kerül. Ha viszont szerelmes vagy, nincs kedved dolgozni. Túlságosan sokat törődsz jelentéktelen dolgokkal.

Bika
04.20 – 05.20

Ma nagyon zavarhat téged a tömeg, a hangzavar, ezért ha nem muszáj, nem menj forgalmas helyekre, a bevásárlóközpontokat pedig messze kerüld el. Magadnak teszel jót vele, ha a csendet, a nyugalmat, a békét választod. Párod társaságában semmi okod sem lehet panaszra. Rengeteg időt és energiát igényel, hogy hivatásodban olyan eredményeket érj el, amivel elégedett lehetsz. Nem tűrsz ellentmondást, amit egyszer elhatároztál, annak úgy kell lenni. Az utóbbi időben sokat tettél azért, hogy megszerettesd magadat a környezeteddel. Most tapasztalhatod az eredményét.

Ikrek
05.21 – 06.21

Boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magadat a mai napon. Ma te döntheted el, mivel foglalkoznál, mivel töltenéd az időt a legszívesebben. Takaríthatsz is, ha nagyon muszáj, de ne pazarolj rá túlzottan sok időt. Inkább beszélgess minél többet a pároddal, a gyerekekkel. Jót tenne ma nektek egy közös társasjátékozás… Hajlamos vagy túl hamar belevágni a dolgok közepébe. Ez sokszor előnyös lehet életed bizonyos területein. Viszont érzelmi kapcsolataidban érdemes időt szakítani rá, hogy kialakuljon a közös harmónia, mielőtt elköteleződnétek. Egy régóta húzódó problémád ma megoldódik, ami jó hatással lesz rád.

Rák
06.22 – 07.22

Ma váratlan találkozásban lehet részed. Ez amolyan első látásra szerelem lehet, még akkor is, ha eddig nem hittél benne. Nos, ha párban élsz, nem biztos, hogy engedned kéne a kísértésnek, ugyanakkor, ha még keresed a társadat, jó eséllyel botlasz az igaziba. Nehogy elfelejtsd megadni a telefonszámodat! Rengeteg információt gyűjtöttél egy fontos döntés meghozatalához, de mégsem látsz tisztán. Egy régóta szeretett személlyel felfedezitek egymásban azt a közös erőt, melyre a továbbiakban építeni tudtok. A feszültségeket őszinte beszélgetéssel oldani tudjátok és ez újra közelebb hoz benneteket.

Oroszlán
07.23 – 08.22

Nagyon szép és harmonikus mára számíthatsz. A kiegyensúlyozottság, a békesség árad most belőled, amivel nagyon erősen hatsz a környezetedre is. Észrevetted már? Ahogy te érzed magadat, úgy érzik magukat a többiek is. Őrizd meg ezt a békés hangulatot, és az egész hétvégéd emlékezetesre sikeredik. Ma semmi sem úgy alakul, ahogyan szeretnéd vagy eltervezted, talán fáradtabb vagy a szokásosnál is. Legjobb ilyenkor félretenni az ügyes-bajos dolgokat. Az idő ugyanis sok mindent megold, felesleges azon aggódni, hogyan lesz tovább. A jelenlegi helyzetedet azonban tanácsos reálisabban értékelni.

Szűz
08.23 – 09.22

Szokatlanul erősnek és határozottnak érezheted magadat. Most ki is mered mondani a véleményedet. Nagyon jól is teszed, ha kiállsz az akaratod mellett, de az nem mindegy, hogyan fogalmazod meg. Legyél kedves, beszélj szeretettel, és ma bármit elérhetsz a többieknél. Hát nem megéri? Sok türelemre lesz szükséged másokhoz, és természetesen önmagadhoz is. Párkapcsolat, szerelem körül forognak a gondolataid. Jó dolognak tartod a függetlenséget, de érzelmileg fontos számodra az összetartozás, egymásért való aggódás. Életviteledet ma átértékeled ennek a felismerésednek hatására.

Mérleg
09.23 – 10.22

Jól tennéd, ha vásárlás helyett valamilyen egészen más programot találnál ki mára. Egyrészt nagyon sokan lesznek mindenhol, másrészt még mindig nem úgy halad az anyagi szekér, ahogy szeretnéd. Még csak ezután jön a karácsonyi roham, amiről biztosan lemaradsz, ha elköltöd a spórolt pénzedet. A szerelemben sikeres vagy, önmagadnak is bebizonyítottad végre, hogy jól választottál. Remekül megértitek egymást mindenben. A középpontban az egyre mélyülő érzelmek és a közös pénzügyi alapok állnak. Ugyanakkor azt is megérted, hogy a társadnak mennyire fontos, hogy az anyagi ügyekben ő dönthessen.

Skorpió
10.23 – 11.21

Ha megkaptad a hónap utolsó napján a fizetésedet, örömmel tapasztalhatod, hogy több, mint az előző hónapokban volt. Végre elindul a pozitív tendencia, és egyre jobban alakulnak a pénzügyeid. Nem üt be ugyan a lottóötös, de hamarosan érezni fogod, egyre több a pénzed. Az év vége előtt ez azért örömteli hír, nem igaz? Szorgalmasan tevékenykedsz, jól mennek a dolgaid. Nem érdemes túlzottan ragaszkodni ahhoz, amit most nem kaphatsz meg, inkább örülj annak, ami van. Ma alkalmas az idő szerződések aláírására, vagy egy régóta húzódó családi dolog elintézésére. Szerencsére most a szerelmi életeddel is elégedett vagy.

Nyilas
11.22 – 12.21.

Kifejezetten boldognak érzed magadat ma, pedig valójában nincs is különösebb oka az örömödnek. De épp ez a lényeg, nem kell okot találni a boldogságra, mert az ott van benned, a lelkedben. Csak elő kell csalogatni. Te döntöd el, hogyan érzed magadat. Érdemes lenne mindig a boldogságra koncentrálni. Ma hódolhatsz a szenvedélyeidnek és a hóbortjaidnak. De ha vissza akarod állítani kapcsolatodban a bizalom és őszinteség légkörét, akkor vond be partneredet is a programjaidba. Ne legyenek külön utak, és főleg ne titkosak, mert ez hosszú távon komoly konfliktusok, nézeteltérések forrása lehet.

Bak
12.22 – 01.19

Nagyon nyugodt és békés szombatra vágysz. Ez egy ilyen nap is lehet, ha nem hagyod magadat frusztrálni. Bosszantó események kellős közepébe csöppenhetsz, ha nem figyelsz eléggé. Jobban tennéd ezért, ha ki sem mozdulnál otthonról, és inkább a családod társaságában múlatnád az időt. Ma megvédesz valakit, akinek szüksége van a támogatásodra, te pedig örülsz, hogy kiállhatsz érte. Ne feledkezz meg arról az ismerősödről sem, akivel régebben jó viszonyban voltál, de mostanában megint kezded őt elhanyagolni. Ragadd meg az alkalmat, hogy a benned felgyülemlő feszültséget levezesd.

Vízöntő
01.20 – 02.18

Optimistán tekintesz magadra, a lehetőségeidre is ma. Persze, ma jobban tennéd, ha csak és kizárólag a lazításra, a kikapcsolódásra figyelnél. Menj kirándulni lehetőleg erdőbe, hegyekbe. A természet hangja, látványa kapcsol ki most a leginkább. Ne törődj vele, ha nem igazán jó az idő, öltözz fel melegen, és semmi sem akadályoz. El kellene rendezni magadban az érzelmi zűrzavart. A saját belső békédhez szükség van erre. A testi-lelki jó közérzet kiváló állapot ahhoz, hogy szellemi és érzelmi téren is változások történjenek benned. Nyílj meg olyan új dolgoknak, amelyek a későbbiekben megváltoztathatják az egész életedet.

Halak
02.19 – 03.20

Ha ma békére és nyugalomra vágysz, a szeretteid társaságban töltsd az időt. Látogatóba is mehetsz, vagy te is fogadhatsz vendégeket, a legfontosabb, hogy tényleg azokkal töltsd a szabadidőt, akik igazán közel állnak a szívedhez. Őrizd meg ezt a mostani harmóniát, és ne hagyd, hogy bárki vagy bármi kibillentsen belőle. Ha nem vigyázol a kommunikációdra, akár komoly konfliktusokat is előidézhetsz csípős megjegyzéseiddel. Ma könnyen félreértheted a párod reakcióit. Azt gondolhatod, hogy a szempontjaidat figyelmen kívül hagyva döntött. Pedig a te érdekeidet legalább annyira szem előtt tartotta, mint a sajátját.