2021-10-17

Hétvégi Angyaltarot (február 22-23.): Újhold vár Rád

A hétvége újholddal is színesített, ami azt jelenti minden újnak kedvez, és minden ami frissítő és újdonság annak kedvező ez a pár nap.

Lássuk mit ígérnek a lapok hétvégére, húzz egy lapot, és gondold át mire szeretnél választ kapni!

Első lap: Jólét

Légy nyitott a feléd áramló jólét fogadására.Az angyalok ma jóléttel ajándékoznak meg téged.
Kérik, hogy fogadd mindezt örömmel és hálával, hogy még nagyobb bőséget hozhassanak életedbe.

Megerősítés: Örömmel és hálával fogadom a felém áradó bőséget.

Középső lap: Megvalósítás

Új lehetőségeket valósítottál meg, és bőséget hoztál életedbe. Ezek gyümölcseit már most élvezheted.

Reményteli vágyaid beteljesülőfélben vannak. Lehet, hogy más módon teljesülnek, mint vártad, de a lényeget illetően – béke, biztonság és boldogság – mégis az valósul meg, amit kértél. Kérd az angyalaidat, hogy segítsenek hinni megvalósító képességedben. Ezzel a hittel Isten és te mindenre képesek vagytok.

A gondolatok megvalósításának a folyamata a következő: először megszületik az ötlet az isteni forrásból. Majd az ötlet találkozik egy érzéssel. Ha a szeretet és a gazdagodás érzése kíséri az ötletet, létrejön a megvalósításhoz szükséges csíra. A csírát azzal neveled, ha hiszel benne, és lépésről lépésre követed az érzéseiden, álmaidon, látomásaidon keresztül érkező isteni útmutatást.

Harmadik lap: Új karrier

A munkád átalakul, s valamilyen pozitív, új és sikeres irányba fordul.

Az angyalok a karriereddel kapcsolatos álmaidra és imáidra válaszul küldték ezt a lapot. Az Univerzum válaszol a kimondott és néma vágyaidra, hogy kielégítő és értelmes hivatásod legyen.

Ez a lap egy emlékeztető: gondolataid maradjanak pozitívak, és továbbra is tégy az útmutatásnak megfelelő lépéseket, például tanulj tovább, ápolj szakmai kapcsolatokat azon a területen, ahol dolgozni szeretnél, frissítsd és küldd szét az önéletrajzodat vagy marketinganyagaidat, és foglalkozz kreatív tevékenységekkel. A mindennapi tevékenységek és az ima együttesen ajtókat nyitnak előtted a pályán!