2022-08-14

Július 2. péntek: Szabadnak születtél

Ha kötik a kezedet, vagy béklyóban vagy nem normális kapcsolódás.

A szabadság azaz életelixír amit nem csak úgy kapunk, de meg kell érte dolgozni.

Mivel nem tudsz szabadon létezni – lenni. Ezért meg kell húznod a vonalat, vagy
rabságban élsz továbbra is, vagy szabadon? A döntés a kezedben van.

Miért szeretsz úgy élni kötnek, vagy nem azt tehetsz amit valójában szeretnél?

Ha egy ilyen élethelyzetben, vagy kapcsolatban vagy, akkor érdemes elgondolkozni meddig bírod még,
nem lenne jobb, pozitívabb egy szabadabb, felszabadítóbb élet?

A szabadság hiánya mindig valamiféle korlátozás, be akarod korlátozni magadat, el akarod az örömtől különíteni magadat. Ezen érdemes elgondolkozni, hogy vajon miért? Egyfelől a szabadság hiánya egyenlő örömforrás hiányával is egyben! (Erdélyi Zita Ezoteria Extra)

Megerősítés: Jutalmazd meg önmagad

Mostanában túl sokat adtál önmagadból, ezért eljött az ideje, hogy te is kapjál. Szánj időt arra, hogy jelentőségteljes módon jutalmazd meg önmagad. Az adás és kapás ilyen jellegű egyensúlya létfontosságú ahhoz, hogy állandóan emelkedett szinten tartsd energiáid, hangulatod és motivációd.

Azért húztad ezt a lapot, mert eljött az ideje, hogy kemény munkádért cserében megjutalmazd magad. Mindenkinek szüksége van a jutalmakra, és ez alól te sem vagy kivétel. Egy nem mindennapi élvezet megnöveli energiádat, hangulatodat és motivációdat. Fektess energiát bátran önmagadba, és még ma szánj időt az önmagaddal való törődésre. Ajándékozd meg magad egy régóta vágyott tárggyal, utazással vagy szolgáltatással, és figyeld meg, miként virágzik ki örömittasan a benned lévő gyermek ettől a szeretettel teli figyelmességtől.

A lap további jelentései: A mai napot vedd ki szabadnapnak. Tüntesd ki magad egy nem mindennapi figyelmességgel. Teremts egyensúlyt az adás és kapás között. Győződj meg róla, hogy megengeded önmagadnak, hogy kapj. Becsülj nagyra mindent, amit tettél.

 

error: Védett tartalom!