2022-08-08

Június havi előrejelzés: Beavatás kapui nyílnak meg

A Nap a Bika csillagkép Tejútra néző szemétől indul, így az isteni minőségek látása adja az indító erőt ebben a hónapban.

Rögtön ezután a Nimród csillagképbe lép, miközben a Bika szarvai között is halad – így önmagunkra rálátva, szellemi erővel küzdjük fel magunkat egy magasabb minőségbe. Hó közepétől a Tejútra lépő Nap megnyitja a beavatás kapuit. A Fény most a legerőteljesebb. Minden erőt megkapunk a felemelkedéshez! 20-án éri el fő világítónk a legmagasabb pontot az égi útján, ez által megtörténik a nyári napforduló, egyben a Fény Győzelme. 22-től már az Ikrek csillagzatánál halad a Nap, így eljön az ideje, hogy felsőbb énünkkel, belső vezetőnkkel összekapcsolódva járjuk földi utunkat. Ezt a hónapot már jelentősen meghatározza a 30-án bepontosodó Jupiter-Plútó együttállás, a Nyilas csillagkép Tejút-erőket és tudást lehozó részénél. Minőségi, gyökeres, mindent átalakító változások ideje ez, kívül és belül. Mélységes hittel, megerősödött bizalommal és optimizmussal vethetjük bele magunkat életünk élményeibe, életcéljaink megvalósításába. Nagyban átalakulnak most nézeteink, hitrendszereink.

Telihold ideje: 5-én 21:13-kor. Nap a Bika szarvánál, Nimród íjat tartó kezénél és az Ikrek jegyben, Hold a Skorpió és a Kígyótartó csillagképek átfedésénél, a Nyilas jegyben.

A megtartó erő és a felemelő erő egyszerre van jelen szellemi szinteken, a hétköznapi megélések ugyanakkor két különböző út, lehetőség, kétféle működés látásáról szólnak. Világos, egyértelmű beszélgetések, megértések ideje is ez. Mindez kiegészül a lélek gyógyító erejével, mélyebb működések látásával, érezhető igazságokkal.
Újhold ideje: 21-én 08:42-kor. Nap-Hold együttállás az Ikrek fejénél, a Rák jegyben. A Hold uralma az érzések, érzelmek uralmát adja.

A Fény kiteljesedése, győzelme ünnepén küldetéssé válik az új kezdet, melyben már a lélek vezet. Az érzések ébredése, felülkerekedése mutat előre. Zentai Anna asztrozófus

error: Védett tartalom!