2021-10-17

Macska spirituális ereje: A Gyógyítás

A macska spirituális lény, már az ókori iratokban is a magas energia-szimbólumaként jelenítették meg.

Nagyon fejlett szellemi lény, magas fokú bölcsességgel. Ezzel magyarázható, hogy energiájuk olyan kimagasló, minden állapotukban.

A misztérium, mágia mellett a macska a függetlenség szimbóluma.
Segít az energia mezök tisztán tartásában, az energiarablás megfékezésében és az ellazulásban.
A macska latin nevéből feliz -boldogot, szerencsést, termékenyt jelent.
A macskaszem, a fény befogadásának szerve a Napot, az éltető fényt, a világosságot, a Holdat, a csillagokat, a nézést, a látást, a tájékozódást, az értelmet, a tudást, az intuíciót, a belső látást, a megvilágosodást, a felébredést, az éberséget, a mindentudást, és a mindent látó istent jelképezi.
A macskáknak elképesztő ösztöneik vannak. Az aurájuk például ugyanolyan méretű, mint az embereké. Olyan embertársat keresnek maguknak, akinek a rezgései, energiája passzol az övékhez. Pontosan úgy, mint amikor egy ember az élete párját keresi.

A macskák asztrális energiái olyan intenzívek, hogy könnyedén távol tartják a negatív entitásokat.
Emiatt szellemidéző szeánszok keretében a médiumok ki is zárják a macskákat az adott helyiségből.
Ám vannak olyan mágikus rituálék, amikor kifejezetten hasznos a macskák jelenléte. Amikor a macska gonosz szellemet érzékel az otthonodban elűzi azt.
A macskák képesek befogadni a kozmikus energiákat. Olyan erős energiákat képesek koncentrálni, mint amilyet a geopatogén helyeken tapasztalhatsz. Gyakran választanak olyan helyeket, ahol erős a negatív energiaáramlás vagy a föld alatt víz.
A macskák jelenléte megvéd a gonosz szellemektől és az átkoktól. A macskáknak a fizikai testre gyakorolt hatásuk is zseniális.
Az első jó tulajdonságuk, hogy hatással vannak a vérkeringésünkre.

Depressziós tüneteknél jótékonyan hat a triglicerid szintre és az izomfeszültségre.
Bizonyított, hogy a dorombolás frekvenciája jó hatással van az egészségre, a 20-140 Hz közötti vibrációnak számos előnye van.
Segít például ellazítani az izmokat, segíti a sebgyógyulást is, és erősíti a csontokat.
A macskák közelsége nemcsak a vérnyomást csökkenti, hanem az Alzheimer-kórral élőknek is jótékony, mivel csökkenti a betegség által generált szorongást.
Jó eredményeket mutattak ki a skizofréniában és az álmatlanságban szenvedőknél is. A dorombolásukkal kommunikálnak, lecsendesítenek és gyógyítanak.
A házi macska, a szervál, az ocelot és a puma pontosan: 25 és 50 Hertz frekvenciájú alapvető, domináns, vagy erős frekvenciákat produkáltak.
Ez a két frekvencia a legjobb, arra, hogy segítse a csontnövekedést, csonttörés gyógyítását.
Harmonikus felhangja van, pontosan 2 és 100 Hertzen, vagy ezen tartományon belül.
Ezt a frekvenciát a humán gyógyászatban a fájdalom, ödéma, sebek, nehézlégzés gyógyítására alkalmazzák.

A 25-100 Hertz frekvenciájú dorombolás megegyezik az emberi terápiában használt frekvenciákkal, a csontok a 25-50 Hertzre reagálnak, a bőr és a lágyszövetek a kb. 100 Hertzre.

Ezért dorombol a cica elégedetten, amikor bóbiskol: ez az önjavítás formája, alacsony energiájú mód, hogy a csontokat és szöveteket jó kondícióban tartsa, amíg pihen
Forrás: Internet