2021-10-17

Mágikus Tündérek üzenete szerdára: Spirituális fejlődés

Mostanában talán mindenfélét érzel: zavarodottságot, izgalmat, félelmet és csodálatot.

Új kapcsolatod az isteni szférával úgy hat rád, hogy szeretnéd minden idődet az olvasásnak, a tanulásnak és a meditálásnak szentelni.

Viszont attól félsz, hogy így elesel minden más dologtól. Milyen hatással lesz megújult spiritualitásod a munkádra, a házasságodra és a barátságaidra? Az ilyen aggodalmak el tudják rontani a spirituális tanulás örömét.

Inkább add át őket Istennek, kedvesem! Bízz benne, hogy minden pillanatban szeretnek, vezetnek és védenek téged. Ne aggodalmaskodj azon, hogy miként fedi egymást a jövőd és a spirituális fejlődésed. Bízz benne, hogy az a Hatalom, amelyik megadta neked a spirituális fejlődést, miden másra is ügyelni fog.

Megerősítés: Engedd el a múltadat!

Múltad cipelésének terhe kimerültté tett, itt az idő, hogy lerakd a terheidet. Csupán a leckéket és a szeretetet tartsd meg és hagyj hátra minden mást!
Azért kaptad ezt a kártyát, mert a múlttal kapcsolatos gondolataid és érzéseid visszatartanak téged. Azért követed ismételten ugyanazokat a sémákat, mert múltbeli, lezáratlan érzéseket hordozol. Ez a kártya jel arra, hogy bocsáss meg és lépj tovább, s hagyj fel a fájó minták követésével! Ez nem azt jelenti, hogy együtt kell maradnod azzal a személlyel, akinek megbocsátottál. Egyszerűen csak azt jelenti, hogy elengedted a mérgező érzéseket, hogy azok helyet cseréljenek a békével.