2020-09-29

Mágikus Tündérek üzenete vasárnapra: Viszlát a réginek üdvözlet az újnak!

Tündérek mindenütt vannak!

Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek.

Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és segítséget nyújtanak az olyan hétköznapi ügyekben, mint például a kapcsolatok, az egészség, a pénzügyek stb.

A tündérek tudják, hogyan kell dolgozni a bolygó energiáival biztonságos, szeretetteljes és varázslatos módon!

Azonban ezeket az éteri lényeket néha félreértik. Bár a tündérek Isten szeretetteljes, jóakaratú teremtményei, rendelkeznek egóval (éppen úgy, mint az emberek), és ennek eredményeként a tündérek és az emberek esetleg könnyen ítélkeznek. De az emberektől eltérően a tündérek ítéletei egyértelműek: azoknak az embereknek segítenek, akik kedvesen bánnak a környezettel és az állatokkal, azoktól pedig megtagadják a segítséget és a kommunikációt, akik rosszul bánnak a bolygóval vagy annak lakóival. A tündérek nem azt várják tőled, hogy tökéletesen újrahasznosít mindent vagy maximálisan környezetvédő légy – egyszerűen csak azt kívánják, hogy próbálj meg minden tőled telhetőt. Ha így teszel, akkor a tündérek mindent megtesznek azért, hogy segítsenek neked. És a segítségük megbízható, biztonságos és nagyon varázslatos!

Ez a jóskártya segíteni fog abban, hogy meghalld a tündérek üzenetét, és szorosabb kapcsolatot köss ezekkel a gyönyörű természeti angyalokkal.

Megerősítő gondolatok: Érzelmi Gyógyulás

Ez a lap azt jelzi, hogy meggyógyítasz valami régi érzelmi fájdalmat – először gondolhatsz éppen arra a témára, amelynek a megoldásán dolgozol. Amint elengeded a haragot, a bűntudatot vagy más érzelmi sérülést, felébreszted magadban az erő egy új szintjét, amely hozzád vonz mindent, amire vágysz, és még annál is többet. Fordulj a tündérekhez, valamint támogató emberekhez vagy szakértőkhöz, hogy segítsenek túljutni ezen a gyógyulási időszakon.

Tudd, hogy szeretetre méltó ember vagy és megérdemled, hogy a szíved boldog legyen.

X