2022-01-22

Mágikus Tündérek üzenetei januárra: Gyermeki ártatlanság!

Gyermekek!

Figyelj sokkal jobban a gyermekeidre vagy saját belső, gyermeki lényedre – most azonnal. Lehet, hogy hamarosan egy gyermek érkezik az életedbe.

Gyógyító angyalok jóskártyája:

A kártya szerint az angyalok úgy látják, hogy több szükséged van a játékra, az örömre, és arra, hogy tiszteld a benned élő gyermeket. Lehet, hogy a gyermekeiddel vagy az unokáiddal fogsz többet játszani, vagy valami olyan munkát végzel, amely gyerekeken segít.
Szakíts rá időt, és kérdezd meg a benned élő gyermeket: “Hogy érzed magad?”, és kérdezd meg: “Mit szeretnél csinálni?” Tölts el egy délutánt a benned élő gyermekkel, és töltődj fel a játék energiájával. Menj el a játszótérre hintázni és csúszdázni. Szundíts egyet délután. rajzolj krétával a járdára, vagy építs homokvárat.

Megerősítés: Zene gyógyító ereje!

Az angyalok azt tanácsolják, hogy merülj el gyönyörű zenékben. A zene kiragadja a lelket a földi gondokból, és a gondolatokat az isteni szeretethez emeli.

Olyan angyalok állnak melletted, akik a zene gyógyító hatalmával szeretnének segíteni. Ez a kártya arra mutat rá, hogy több zenét kell az életedbe engednek. Hallgass könnyű háttérzenét, miközben öltözködsz, játszol vagy dolgozol. És énekelj vagy fütyöréssz minél gyakrabban.
Talán azért húztad ezt a kártyát, mert zenei tehetséggel vagy megáldva. Ha érzel rá késztetést, komponálj, vagy vegyél részt egy közös zenélésben, esetleg énekelj egy együttesben, kórusban, vagy játssz valamilyen hangszeren.

Az angyalok pontosan látják Istentől kapott tehetségedet, ezért ösztökélnek.
Tudják, hogy adottságoddal másokon is segíteni fogsz. Arra kérnek hát, hogy zenei tehetséged kifejezése által válj földangyallá.

error: Védett tartalom!