2022-09-26

Mágikus Unikornis üzenete ma estére: Irányváltoztatás

Az általad tapasztalt változások azon újdonsült akaratod isteni irányítása alatt állnak, amelynek során feltárod szívedet a szeretet és útmutatásunk előtt.

Most és a jövőben is oltalmazunk téged, így hát kövesd vágyaid boldog végkifejlete felé vezető utadat.

Ez a kártya azt jelenti, hogy szívedben változás történt, ami pozitív irányba alakította életedet. Régi életmódod már nem érdekel többé, és azon kapod magad, hogy kerülöd azokat a barátokat és időtöltéseket, amelyek korábban vonzottak. Olyan életmódra és karrierre vágysz, amely jobban illik új érdeklődési körödhöz és szenvedélyeidhez. Az angyalok végigvezetnek ezen az átmeneti időszakon. A vonzás hatalma biztosít téged a csodálatosan új lehetőségek és kapcsolatok létrehozása felől.

A lap további jelentései: Életed új szakaszába lépsz. Új terv van születőben. Áldott állapotra, szülésre vagy egy gyermek örökbefogadására nyílik lehetőség.

Egy új tényező az életedben áldás, még akkor is, ha jelen pillanatban nem érted az összefüggéseket.

Megerősítő gondolatok: Földi javak

Vannak elvek, amelyek nem engedik azt, hogy élvezz bizonyos előnyöket, dolgokat.
Legyen az pénz, élvezetek, minden földi jó. Az élet értelme nem feltétlenül az, hogy
élvezd a földi örömöket, sokkal inkább egy elvhez és önmagadhoz való hűséget jelenti. Minden vég egyben megújhodás is egyben. Ezért ne ragaszkodj görcsösen senkihez és semmihez.
Magadhoz való hűség, etika ezerszer többet ér mint becsapni vagy átgázolni másokon egy – több perces élvezetért, örömért, avagy anyagi haszonért.
A pénzt sem viszed magaddal, hanem az élményeket, és azokat az örömöket, amiket adsz-kapsz másoktól. Olyan emberektől, akiket
tisztelsz, először magadat, utána őket.

Ez nagyon fontos az élet alappillére, tisztelet, alázat, és lemondás, elengedés fontos ahhoz
megéld szabadságot. Enélkül nincs boldogság. Ezoteria Extra

error: Védett tartalom!