2021-11-30

Május 22. péntek, Ikrek újhold: Kommunikáció művészete

Karmikus újhold

Ez a nap nagyon fontos, ha újra szeretnék kezdeni valamit, vagy csak éppen meg szeretnénk valamit újítani, frissíteni.

Ez lehet párkapcsolat,vagy éppen anyagi, pénzügyi helyzet, mivel 4-es nap van – 22-ből -, ezért erős plútói energia áthatja az egész napot.
A plútó üzenete: gyógyítás-gyógyulás, negatív értelemben véve: rombolás. De alapvetően átalakulásról, erős változásra sarkaló energiák hatják át a pénteket.

A párkapcsolatok és anyagi – munkahelyi dolgok kerülnek válasz út elé, sokunk életében. El kell dönteni mit hogyan tegyünk mostantól. Egy biztos, változni és alakulni kell, mivel ezek az élet területeket is akkor kerülnek megújhodás szintjére, ha magunk alakulunk és változtatunk. Ez nem feltétlenül külsőségben mutatkozik meg, tehát nem hajszínben,vagy pl. lecserélem a páromat x hét vagy hónap után, hanem belső tudati átalakulást jelent. Megoldókulcsa pedig a kommunikáció, egy őszinte beszélgetés.
Ha ezt meg tudjuk lépni, akkor akadályokat és elénk gördülő karmikus feladatokat simábban megoldhatjuk. Sokkal gyorsabban, gördülékenyebben sikerülnek – sikerülhetnek karmikus feladatok megoldásai.

Ez az újhold sok újdonságot takar, sok titkot őriz, főként tudati szinten, hiszen az ikrek szellemi oldalhoz tartozó csillagjegy.
Merkúr az uralkodó bolygója.

A Merkúr állásából az asztrológusok kibontakoztathatják, hogy miként gondolkodunk és beszélünk, például: logikusan, értelmesen, képekben, ködösen, gyorsan vagy alaposan megfontolva. Kiderülhet, Hogy tudunk-e objektíven, semlegesen is gondolkodni, hogy mennyire vagyunk képesek alkalmazkodni és reagálni az élet eseményeire. S, hogy tudjuk a szerzett benyomásokat és tapasztalatokat feldolgozni, megélni.

Ez az újhold éppen ezért gondolkodásmódunkat is átalakíthatja, melynek segítségével másképp tekintünk az anyagi javakra, pénzügyekre, és magánéleti kérdésekre is.

error: Védett tartalom!