2021-09-22

Mihály Arkangyal 3 üzenete csütörtökre: Márciusi energiák

Húzz a lapok közül és kiderül mit tartogat a március?

Első lap: Isten munkálkodik

Ez a kártya arról biztosít téged, hogy Isten munkálkodik, és a legapróbb részletektől is gondoskodik. Bízd a gondjaidat Istenre, és ne szegülj szembe a sorssal. A dolgok mennek a maguk természetes útján, és bíznod kell abban, hogy minden a lehető legjobban alakul.

Középső lap: Szemléld kívülről a helyzetet

Annyira belemerültél a jelenlegi helyzetbe, hogy már nem tudod objektíven szemlélni. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy ideje távolabbról, kívülről nézni a dolgokat. Mihály arkangyal arra int, hogy próbálj meg felülemelkedni az érzelmeiden. ő majd segít abban, hogy elvonatkoztass, és mások reakcióit ne vedd személyes támadásnak. Így nem védekező álláspontból, hanem szeretettől és bölcsességtől vezérelve tudsz majd cselekedni.

Harmadik lap: A személy, akiről kérdezel, megbízható!

Ez a kártya arról biztosít, hogy nyugodtan megbízhatsz az illetőben, akiről kétségeid voltak egy adott helyzettel kapcsolatban. (Ez azt jelenti, hogy magadban is bíznod kell.) Mindenki követ el hibákat, de az, akiről kérdeztél, alapvetően megbízható. Fontos vagy neki, és jóindulattal viseltetik irántad.
Mihály arkangyal arra figyelmeztet, hogy senki sem tökéletes, ezért ne legyenek túlzott elvárásaid. Ezt ugyanis könnyen megsínylik a kapcsolataid.

Úgy bánj a barátaiddal, ahogy te is szeretnéd, ha bánnának veled: szeretettel és együttérzéssel.