2021-12-06

Mihály Arkangyal üzenete péntek reggelre: Vállald fel önmagadat!

A mai nap főleg: a felelősségvállalásról szól, arról, mennyire vagy felnőtt gondolkodó, és szókimondó?

Kérdés, hogy kiállsz-e magadért, vagy csak a rejtőzködés fogalma igaz rád, minden téren, legyen az munka-karrier, vagy kapcsolati rendszer?

Ez nagyon fontos, hogy merd vállalni a véleményedet, és vállald fel magadat, az érzéseidet és tetteidért légy felelősségteljes… Ha mindig elrejtőzöl a világ elől vagy titok övez, akkor nem tudsz felszabadultan boldog lenni sem.

Ezért fontos, törekedj: a nyílt, teljességet sugárzó emberi kapcsolatokra. Ha ez így van, az élet minden területén is nyílt, őszinte leszel, de legfontosabb az hogy önmagadhoz legyél! Légy hű magadhoz…! Ez lehetne példamondat is – mert sok mindennek alapját képezi. Például, becsület, lelki béke, harmónia, egységesség, összeolvadás, énidő, hétvége és ünnepnap. Ezek az említett fogalmak aki rejtőzködve él nekik ez nem jár, lehet izgalom a tetőfokán van, de kérdés az, hogy milyen áron? A nyugalmam és lelki békém árán akkor nem éri meg! Sőt! Állandó bujkálás és fel nem vállalás egy idő után kihat az egészségre is, nem tudja valaki mitől beteg? Pont ettől nem élhet teljességben, “egészben”, csak fél szeletet kap mindig valakiből – valamiből… Kihat egy idő után és ő maga is fél lesz, félni és rettegni kezd a jövőtől. Ami egészség megingáshoz is vezethet.

A jövő képe egyre siralmasabb lesz, szépen lassan az egészség köre is megbomlik, s, nem lesz egységben, harmóniában sem. Megbomlik az egyensúlya. A lelki egyensúly eléréséhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Isten munkálkodik

Ez a kártya arról biztosít téged, hogy Isten munkálkodik, és a legapróbb részletektől is gondoskodik. Bízd a gondjaidat Istenre, és ne szegülj szembe a sorssal.

A dolgok mennek a maguk természetes útján, és bíznod kell abban, hogy minden a lehető legjobban alakul.

error: Védett tartalom!