2021-12-02

Misztikus Tündérek áldása hétfő reggelre: Új karrier

A munkád átalakul, s valamilyen pozitív, új és sikeres irányba fordul.

A tündérek a karriereddel kapcsolatos álmaidra és imáidra válaszul küldték ezt a lapot.

Az Univerzum válaszol a kimondott és néma vágyaidra, hogy kielégítő és értelmes hivatásod legyen. Ez a lap egy emlékeztető: gondolataid maradjanak pozitívok, és továbbra is tégy az útmutatásnak megfelelő lépéseket, például tanulj tovább, ápolj szakmai kapcsolatokat azon a területen, ahol dolgozni szeretnél, frissítsd és küldd szét az önéletrajzodat vagy marketing anyagokat, és foglalkozz kreatív tevékenységekkel. A mindennapi tevékenységek és az ima együttesen ajtókat nyitnak előtted a pályán!

Megerősítő gondolatok: Béke Angyalától

Zűrzavaros időszakon vagy túl, és nagyon elfáradtál. A lelked békére és nyugalomra vágyik, én pedig segítek neked, hogy ez a vágyad teljesüljön. Lehetőséget nyújtok számodra a visszavonuláshoz, az egyedülléthez, hogy megpihenj és feltöltődj. Béke költözik a szívedbe, lelked nyugalmában pedig valódi isteni éned tükröződik.

Az angyalokhoz hasonlóan még a legpusztítóbb szélviharban is talpon maradsz. Lélegezted és akaratod irányításának segítségével a legnagyobb zűrzavarban is szilárdan állsz a lábadon. Ez a belső kiegyensúlyozottság gyógyító erővel bír, és előbb-utóbb kifelé is megnyilvánul. Túl vagy a nehezén, utad most már egyenes és zökkenőmentes.

Jelenlegi helyzeted békés megoldása várható.

error: Védett tartalom!