2021-10-17

Nostradamus jóslata: Földrengéseket és pusztító tüzeket jósolt

Pusztító földrengések

A Nostradamus szerint, a jövőben egy erős földrengés következik be, amely Kalifornia állam egész államának az óceán víz alá süllyedéséhez vezet. Ezenkívül a látnok előre jelezte néhány olyan kataklizma bekövetkezését is, amelyek radikálisan módosítják a világtérképet, és kitör a Harmadik világháború is, amely a Közel-Keleten kezdődik.

Nostradamus előrejelzése szerint Amerikában egy nagy földrengés várható 2020 -ban. Az Új Világban (a Nyugati Földön) Kalifornia a logikus lehetőség a törésvonal miatt. Ez Merkúr visszaérkezéskor a rákba (június 18 és július 12 között) várható.

Európa sem menekül meg a földrengésektől. A kérdés nem az, hogy megtörténik-e, hanem hogy hol fog bekövetkezni? A következő földrengés 7 és 7,4 Richter nagyságrend között várható, valószínűleg Törökországban.

Gazdasági válság 2020-ban

A gazdasági válság küszöbén állunk 2020-ban? Az elemzők véleménye megoszlik ezzel kapcsolatba, de senki sem tagadja, hogy fekete felhők gyülekeznek a globális gazdaság felett.A fedezeti alapok százai kerülnek csődbe, a nemzetközi tőzsdei piacnak rövid időre – akár egy hétre is – be kell zárnia , hogy megállítsa a részvényeladási pánikot, amely ellepi a tőzsdéket.

Nostradamus előrejelezte a 2008-as válságot, és 2020-as év sem néz ki jobban:– a tőzsdei piacok zuhannak és elérték a pánik szintjét– a válság vége még nem látható – az Egyesült Államok évek óta gazdasági stagnálással néz szembe

A fal Nagy-Britanniát reprezentálja, amely 2020-ban elhagyja az Európai Uniót, és gazdasági összeomlását váltja ki. Ez a döntés történelminek bizonyul, és az Egyesült Királyság bukásához vezethet, mivel Wales, Skócia és Észak-Írország nem ért egyet az Egyesült Királyság kilépésével az Európai Unióból

Angliának új királya lesz

A Nostradamus négysorosa nem írja le, hogy a leghosszabb uralkodású uralkodó, Erzsébet királynő meghalna, vagy miért kap Nagy-Britannia új királyt.

Megdöbbentő mértékű tűzvészeket jósolt

Tűzvészek Európában: Görögországban, Horvátországban lehet rá számítani nagy mértékben, de a hőhullámok olyan országokra is lesújtanak, mint Portugália, Spanyolország, Hollandia, Németország és Franciaország.

2020-ban Amerikát is tűz borítja: Új-Mexikó és Kalifornia, Új-Mexikó, Palm Springs, Los Angeles válik a tűz martalékává.

Nostradamus előrejelzése szerint a Ausztráliában is tombol a tűz: “Az ég elsötétül, a mezőket hő égeti.”