2021-11-30

Angyalkártya hétfőre: Teremtsd meg az anyagi biztonságodat!

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy biztonságot teremts!

Az anyagi forrásaidnak a megvizsgálására ösztönözhet az új hét első napja.

Meglásd azt, hogy anyagi nem is annyira fontos. Csak a káprázat része. Ha már nem függsz tőle, akkor talál meg, áramlik hozzád a bőség. Addig elkerül! Függés és szoros kapcsolódás az anyag felé gátat, blokkot szül.

Le kell választani magadról azt a függőséget, amit az anyagiak jelentenek. Cél az is, hogy a munkádat öröm és élet járja át, lelkesen végezd, akkor fog megtalálni az bőség is. Akkor már független leszel tőle, mert a munka mámora lesz az elsődleges szempont, utána már a pénz, automatikus hozadéka a tevékenységednek, a karriered része lesz.
Ehhez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Érzelmi fogékonyság!

Becsüld meg és tiszteld nagyfokú érzékenységedet, mivel ez mindenki számára ajándék.

Előfordult-e már, hogy ugrattak a túlzott érzékenységed miatt, vagy rosszul érezted magad ezzel kapcsolatban? Ha igen, akkor ezzel a lappal az angyalok megnyugtatnak, hogy érzékenységed ajándékában pozitív tulajdonságok rejlenek. Például pontosan tudod, hogy egy új ismerős megbízható-e vagy sem. Az angyalok együttműködnek veled, hogy gyakrabban megbízz ebben az érzésben, és ne szidd le magad, ha a múltban elutasítottad megérzéseidet.

Természetedből adódóan nyugodt vagy, tehát nyilvánvalóan kerülöd a konfliktusokat és más durva energiákat.
Kérd meg az angyalaidat, hogy vezessenek téged békeszerető emberekhez, és mindenki mást tartsanak távol tőled.

Tiszteld az érzékenységedet azzal, hogy gyengédséggel veszed körül magadat a kapcsolataidban, a választott műsorokban, az otthoni életedben és a munkahelyi helyzetekben.

error: Védett tartalom!