2021-12-01

November 20. szombat: Sikeres finanszírozás!

Elképzelésedet ugyanaz a végtelen isteni bölcsesség támogatja, amely az ötletet adta neked.

Ne engedd, hogy anyagi problémák akadályozzák a megvalósulását. A közösségi finanszírozás, a társulás vagy más befektetési formák segítséget jelenthetnek számodra.

Hamarosan lesz pénz a terved megvalósítására, és értékelik a kemény munkádat. Ha ezt a lapot húztad, az annak a jele, hogy az ötleted isteni ihletettség.

Ha egyszer formát ölt és megvalósul, sok embernek segít majd, és az angyalok minden lépésednél veled lesznek.

Kapcsolódnod kéne egy közösségi finanszírozással foglalkozó weboldalhoz, hogy anyagi támogatáshoz juthass, kapcsolatokat építhess, megerősödjék az önbizalmad, és megvalósíthasd ötleteidet, találmányaidat.

Megerősítés: Egyszerűség!

Összpontosíts az alapokra, és tartózkodj a fölösleges bonyodalmaktól!

Az utóbbi időben túlbonyolítottad az életed. Ideje visszavenni a lendületből, és arra koncentrálni, amiben biztos vagy. Mit akarsz igazából? Mi az, amit biztosan nem akarsz? Olyan alapkérdések ezek amelyeket megválaszolva később a nagyobb horderőjűekkel is megbirkózhatsz.
Tisztába kell tenned életed egy bizonyos területét: legyen az egy szoba, egy szekrény vagy egy zűrös kapcsolat. Miután lerendezted a dolgaidat, a gondolkozásod is letisztul majd, és jobban tudsz a lényegre figyelni. Egyúttal az életerőd is megnövekszik majd.

 Fontos, hogy csakis az alapokra koncentrálj, Törődj azzal, ami egyszerű, a bonyodalmak önmaguktól is eligazodnak.

error: Védett tartalom!