2021-12-02

November 27. szombat: Lezárás és elengedés, a hit-megértés jegyében!

Ez a nap, és az egész hétvége, a hittel való ‘sáfárkodást’ jelenti, eredményezi.

Merjünk hinni és bízni, magunkban és embertársainkban egyaránt. Merjük meglépni mindazt, ami már régóta vágyálom volt csak….!

Könnyen meg tudjuk lépni azokat, amelyek már régóta várattak magukra.

Dolgokat, amiket már régen halogattunk, most meg tudjuk tenni. Mert régen nem volt hitünk hozzá, nem bíztunk magunkban, hogy elengedjük, elbúcsúzunk olyan valamitől ami negatív. Most ezt megteheted, könnyű szívvel búcsút inthetsz mindannak, ami felesleges az életedben, nem szolgálja az érdekeidet, a szíved-vágyát sem tartja szem előtt. Tehát nem életképes. Ezektől jobb elbúcsúzni, elvágni minden kapcsolódást, ez lehet egy tulajdonságod (negatív), rossz élethelyzet, vagy egy személy, aki manipulál (negatív módon) és lehúzz… Egy rossz munkahely, ahol nem becsülnek meg, vagy egy olyan barátság, párkapcsolat, ami csak zsigerel nem felemelő lelkiekben számodra!

Vedd számba mi ez az életedben, ami elengedésre szorul? Aminek szíved szerint búcsút mondanál?
Ehhez kívánok sok erőt, és kellő pozitív energiát, hogy megtedd, szeretettel: Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Szolgálati szerepben!

Minden szándékodat irányítsd a következő kérdés megválaszolására: „Hogyan tehetném jobbá a világot?”, és a Vonzás törvénye automatikusan gondoskodik majd a szükségleteidről.

 Az a gondolat, hogy nyilvános spirituális munkát végezz, idegességet válthat ki. Mindenesetre ne aggódj – ennek az aggodalomnak nincs jelentősége a szolgálatra való hajlandóságod szempontjából. Ez egyszerűen az ego küzdelme azért, hogy megszerezze az irányítást a félelmen keresztül. Ennek ellenszere, hogy felsőbb éned küldetésére koncentrálsz, amely az istenség szeretetteljes szolgálata.

Felsőbb éned tökéletesen tisztánlátó, és az isteni gyógyító energiából merít. Ahhoz, hogy a felsőbb énedből kiindulva cselekedj, koncentrálj mások megáldására – ne pedig a lenyűgözésükre.

Kezdj minden egyes foglalkozást vagy szemináriumot azzal, hogy megnyitod a szívedet, hogy minden érintettet szeress, és tedd fel a kérdést: „Hogyan tudok szolgálni?” Ezzel a felsőbb éned kezébe helyezed az irányítást.

A szellemi erődet, energiádat relaxációval, meditációval tudod fejleszteni, tökéletesíteni. Pozitív mantra mondatokkal tudod szinten tartani. Jógával (Hatha), a test-lelki-tudati egységességet el tudod érni, ezáltal nagyobb lelki, szellemi erőd lesz, ami pozitívan kihat testiségedre is…!

error: Védett tartalom!