2021-10-28

Október 13. szerda: A Férfinek nem kell az a Nő….

A férfiaknak nem kell az a nő, aki harcol értük, mert gyengének tartják…

A legtöbb férfi a nőben az erőt keresi…

A tartást, a méltóságot, a nehezen megkaphatóságot. Néha szinte az elérhetetlenséget. Azt, hogy ne kelljen felelősséget vállalnia érte, sem érzelmileg, sem lelkileg – sehogy. Mert menekül a felelősségtől, s ha valaki a nyakába zuhan, annak lefejti a karját, kibújik az ölelésből – és kereket old.
A férfiak a “gyengébb nemben” nem a gyengeséget keresik, hanem az erőt. Ugyanakkor szeretnek uralkodni a nőkön. Jólesik nekik, ha valaki szolgál – de ha túlságosan odaadó, menekülnek tőle. Ahhoz vonzódnak, akit nem tudnak legyőzni, aki erősebb, mint ők. Akitől függenek. Akinek ki vannak szolgáltatva érzelmileg.
Felnőtt férfit nem igen találsz manapság. Az ugyanis nem menekül, nem árul el, hanem felelősséget vállal érted. Ráülhetsz a tenyerére, és megtart téged. Nem esel le róla. S főleg, nem hagy el. Érzelmi biztonságban csakis egy felnőtt, igaz férfi oldalán lehetsz…
Légy erős, öntörvényű és szabad. Ne függj senkitől – tőled függjenek, mert te vagy az erősebb. Ha pedig nem: légy az!…

Megerősítés: Hamarosan

Egyértelműen döntsd el, mire vágysz, hogy most teljesüljön.

Ez a lap nagyon egyértelmű és konkrét válaszokat igényel a következő kérdésre: “Mit akarsz?” Éppen úgy, mint egy étteremben leadott rendelés esetén, az univerzum meghallgatta a szerelmi életeddel kapcsolatos gondolataidat és érzéseidet, és elhozta neked azt, amit kértél. Ha a felszolgált fogás panaszra ad okot, az csak azért van, mert rendelésed nem volt egyértelmű.
Amint tökéletesen nyíltan közlöd, mi az, amire vágysz, egy pillanat alatt eljön hozzád az angyalok szárnyán.

Azért húztad ezt a lapot, mert ideje, hogy egyértelmű és őszinte légy önmagaddal szemben, és hittel és optimizmussal fogalmazd meg a kéréseidet. Bízz az érzéseidben, és hozz döntéseket arról, hogy mi a legjobb számodra.