2023-05-30

Október 27. szerda: 10 M teremtő nap (idei utolsó), Dönts és Teremts tiszta szívvel!

Ebben a mai napban, egy új kezdet is kivirágzik.

A nap karaktere: lezárás, elengedést meglépő tevékenység, cselekedet, de másképpen nézve, családi összetartó energiák összességét is jelenti. Valahol meghúzódik a háttérben, egy nehéz: döntéshelyzet.

Mindezt megspékeli, megkoronázza tibetiek 10 M teremtő napja. Ami 100x teremtő erővel bíró energiát eredményez…!

A mai nap 100x teremtő erővel bír minden olyan tevékenység, amely a pozitív oldalt erősíti.
Ilyen lehet a meditáció, relaxáció, jóga, pl.: ezoterikus tevékenység, okkultizmus, ami által lehet testi-lelki-szellemi értelemben véve is emelkedni, kiemelkedni a tömegből.

Döntéshelyzetet is hozhat a nap, hangsúlyosan jöhet minden féle választás, egy olyan irány, amely felé induljunk-e vagy sem? Talán egy válaszút…. S, felhetetjük az i-re a pontot, mert élethelyzeten való dilemma megoldásra kerülhet?! Ehhez a választáshoz és döntéshez kívánok sok erőt, Erdélyi Zita (EE).

Őrangyalod megerősítő gondolatai: Győzni fogsz, és valóra váltod álmaidat.

Minden akadály, ami az utadba áll, csupán átmeneti. Őrangyalaid a maga idejében egytől egyig eltüntetik ezeket. Ne aggodalmaskodj, ha nehézségek merülnek fel, csalóka látszat ez, amely rövidesen szertefoszlik. A túl sok aggodalmaskodás nyomán a gondok erőre kapnak. Tekints rájuk úgy; mint holmi tünékeny felhőpamacsokra. amelyek igazából nem hátráltathatnak.

Olyan időszak ez, amikor fontos, hogy szoros kapcsolatban maradj Istennel és angyalaival. Hajszoltságunkban néha elfeledkezünk az imáról és arról, hogy az Ég segítségét kérjük, holott épp ilyenkor érdemes felsorakoztatni ügyünk mellé a Teremtőt és égi vezetőinket.

Angyalaid téged is örömmel vezérelnek sima ösvényre. Tudják, hogy könnyebben kiteljesedsz békés környezetben, ahogy a növény is szebben növekszik, ha megfelelő táplálékban, elegendő napsütésben és vízben van része.

Az akadályok mostanra eltűntek a múlt süllyesztőjében.

error: Védett tartalom!