2023-09-22

Őrangyalod áldása: Jómód és Bőség üzenete.

 

Ariel arkangyal jóslata.

Amikor hallgatsz a megérzéseidre, és megvalósítod az álmaidat, anyagi gondjaid elillannak.

A jólét bőségszaruját öntöm eléd.

Kérlek, nyílj meg a befogadására.

A kincsek egy része ragyogó ötletek, más része lehetőségek alakjában jelentkezik majd. Együtt fáradozunk azon, hogy valóra váltsuk legfontosabb álmaidat.

Kérlek, gondjaidat tedd az én vállamra. Isten és én nagyon szeretünk téged, és szívesen segítünk rajtad. Tudjuk, hogy később majd re is támasza leszel valakinek.

Ariel szoros kapcsolatban áll az isteni mágiával, vagyis a legfelsőbb akarat azonnali kinyilvánításával. Abban segít, hogy bevonzzuk az életünkbe a küldetésünkhöz szükséges támogatást. Tudnunk kell, hogy ebben a világban normális és „fény természetű” a csodák előfordulása. Ariel aurája halvány rózsaszínű, és ha rózsakvarcot viselünk vagy tartunk a kezünkben, szívünk még jobban kitárul csodálatos szeretete előtt.

Kérjünk tőle bármit, és annak megfelelően fog vezetni bennünket.

Megerősítés: Tudod, kedvesem, nehéz táncolni olyannal, aki még nem tud, és nem könnyű szeretni és szeretkezni olyannal, aki nem tud még. Nem tudja, hogyan felejtse el társát és önmagát, s legyen vele együtt egy boldogsággubanc.
Bizony szeretni, szerelmesnek lenni és szeretkezni azt jelenti, hogy a másikkal valamilyen módon eggyé válok.
Ez a boldogsággubanc.

Úgy összeszövődnek a lelki, szellemi és idegszálaink, hogy én és te helyett azt éljük át hogy MI.
Érzem amit érzel. Fáj, ami fáj, és boldoggá tesz az ami téged. Ez az összeérzés, összegubancolódás minden ölelés értelme. Legyen ez testi vagy lelki. Vagy akár gondolati.

Egymást szerető embereknek néha hasonló gondolatai vannak.

Nehéz egy más világnézetű, más eszmeiségű embert szeretni. Megérteni lehet, de szeretni nehéz. Nem tudok gubanccá szövődni vele. Idegen szálak vannak benne melyekkel nem tudok azonosulni.
M.P.

error: Védett tartalom!