2021-12-06

Őrangyalod áldása péntek estére: Megáldom a testemet egy új elmével!

Megáldom az életem, hogy az elmém kiterjesztése legyen!

Megáldom a jövőmet, hogy többé ne legyen a múltam legyen!
Megáldom a múltamat, hogy bölcsességgé váljon!
Megáldom a lelkemet, hogy felébresszen ebből az álomból és soha ne felejtsem el!
Megáldom a kihívásokat és nehézségeket az életemben, hogy elindítsanak a ‘nagyság’ felé!
Megáldom a nem láthatót, az Isteni intelligenciát magamban és körülöttem, hogy közelebb jöjjön hozzám, belém lépjen, felkavarodjon bennem, keresztülmenjen rajtam és okot és bizonyítékot mutasson az életemben, egy jelet kaphassak tőle, hogy tudassa velem, hogy mindez igaz és hogy továbbra is folytassam a teremtő létet!
Majd beengedem a hálát, engedem hogy átjárjon…
Köszönetet mondok az új életemért mielőtt az manifesztálódna.
A hála a befogadás végső állapota, mert azt jelenti, hogy ez már megtörtént.

Ha a gondolat kiküldi a jelet, az érzés magához vonzza az eseményt. Minél tovább időzök a hálában, annál inkább az új életem mágnese vagyok.

Megerősítés: Tapasztalatszerzés

Az adott helyzet jó alkalom, hogy okulj a leckéből. Ahelyett, hogy a nehézségeidet néznéd, tekints rá úgy, mint ami a továbbfejlődés és az okosodás segédeszköze. Az akadályokat leküzdve erősebb, türelmesebb, megbocsátóbb és állhatatosabb leszel. A képen látható angyal hófehér galambot tart a kezében. Látod, számodra is itt a lehetőség, hogy megcsillogtasd képességeidet.

Vedd észre, mi ismerős a kérdéses helyzetben: nem jár-e vele olyasvalami, amibe belefáradtál, és amitől a legjobb volna megszabadulni? Ha egyszer megérted, miért válik javadra egy bizonyos típusú ismétlődés, többé nem fordul majd elő. Okultál a leckéből, s egyszer és mindenkorra túlléptél rajta.

Őrangyalod a segítségedre lesz, hogy pozitívabb megvilágításban lásd a jelen helyzetet, felfedezd benne a tanulságokat, és kigyógyulj a kéretlen visszaesésekből. Egyszerűen kérd meg angyalodat, hogy segítsen mindebben, s ha szerető gondolatok vagy érzések cselekvésre ösztönöznek, kövesd útmutatásukat.

error: Védett tartalom!