2021-09-24

Őrangyalod üzent hétfő reggelre: Nézz a dolgok mélyére!

A felszín alá kell látnod a jelen helyzetben, mivel egyelőre nem vagy tudatában valami fontosnak (vagy nem vallottad be magadnak).

Őrangyalod a figyelmedbe ajánlja majd ezt a mozzanatot. Fogadd nyitott elmével, ami a tudomásodra jut.

Az angyaloknak nem szükségképpen van ellenére a fennálló helyzet, amelyre rákérdezel, mindössze azt várják, hogy tekints mélyebbre. Talán nincs is másra szükség, mint hogy csöndben leülj, és önmagadba nézz, esetleg ki kell kérned egy szakember tanácsát, akitől többet megtudhatsz a kérdéses témában.

Fáradozásod jutalma nem marad el. Az angyalok gondoskodnak róla, hogy vizsgálódásaid közben egyetlen lehetőséget se veszíts el a tovább lépésre.
Figyelje a jelekre és megérzéseidre, mert jó irányban vezérelnek.

Megerősítés: Vezetésre születtél

Jeanne d’Arc útmutatása

Arra szólít az Ég, hogy vállalj vezető szerepet egy fontos ügy érdekében. Valószínűleg máris sejted, hogy vezetésre termettél, aki másokat is segítségre ösztönözhet. Még ha nem is gondolsz magadra így, bízz abban, hogy ez a kártya világos jeladás:  Imádkozz Istenhez, Szent Johannához meg a többi szenthez és angyalhoz, akik világos útmutatással látnak el, hogyan lehetsz a legsikeresebb vezető. Isten által vezérelt tetteid és szavaid másokat is hasznos munkálkodásra serkentenek majd.

Egy vezető akkor szolgálja a legjobban a közös ügyet, ha példát mutat. Élj hát úgy, hogy mások csodálják emberségedet és lelkierődet.