2022-01-22

Rejtett Birodalom Bölcsessége jóskártya: Friss levegő!

Rafael Arkangyal jóslata:

Régen a friss levegő a gyógyítás elengedhetetlen része volt, hiszen őseink tisztában voltak áldásos hatásaival.

Ez a lap azt jelzi, hogy friss levegőre van szükséged, ezért nyisd ki az ablakokat, és tölts több időt a szabadban. A friss levegő oxigénmolekulái az angyalok üzenetét hordozzák, ezért minél többet beszívsz belőle, annál könnyebben megérted az ő szeretetteljes üzenetüket.
Ez a lap azt is jelzi, hogy Rafael arkangyal segítségével könnyebben lélegzel (vagy az az illető, akiről kérdezel), ami azt jelenti, hogy megszabadultál a terhektől, a tüdöd több levegőt képes befogadni, vagy megszabadultál a régi feszültségektől.

Megerősítő gondolatok: Használd természetes gyógyító képességedet!

Miután Isten minden gyógyítók gyógyítója, te pedig az Ő teremtménye vagy, te is rendelkezel gyógyító erővel, amelyet a magad és mások javára fordíthatsz. Ezzel a kártyával Rafael arkangyal arra ösztönöz, hogy energiádat, szellemi erődet és gondolataidat gyógyításra használd.
A megújításra és a helyreállításra érzett késztetésed már önmagában gyógyszer.
Rafael arra biztat, hogy tanuld a gyógyítást, olvass könyveket a témában, vagy te magad tanítsd másoknak a gyógyítást. szokása még az is, hogy a polcodról lelöki a gyógyítással kapcsolatos könyveket, és ha egy ilyen könyv a lábad elé esik, akkor tudhatod, hogy Rafael arkangyal jelez neked.

Nagyon fontos, hogy kövesd az útmutatását, hiszen a gyógyulás gyakran az emberi és az isteni erők együttműködésének eredménye.

error: Védett tartalom!