2021-12-06

Tavaszindító Varázslat – újholdkor (április 5.)

Újhold estéjére egy egyszerű teremtést segítő varázslatot javaslok, mivel a Hold már a Kos jegyében tartózkodik, ezért az energiák gyorsak, tüzesek, türelmetlenek, nem kívánnak bonyolultabb körítést, csupán határozott lépéseket. (Az időszakról részletesen olvashatsz az Újholdról szóló írásomban.)
A most kezdődő két hétben főleg önmagatokért, saját önmegvalósításotokért tehettek sokat, így a vágylistátokon az álmaitokon kívül saját változásotokkal kapcsolatos céljaitok is szerepeljenek. Úgy fogalmazzátok meg, mint egy pozitív megerősítést, mintha állítások lennének saját magatokról. Pl: „Bőségben, boldogságban élek”, „Bátor vagyok”, „Bízom magamban”….

Mivel a vizualizációt is támogatják az energiák, ezért célszerű most vágytáblát készíteni, képekkel illusztrálni vágyaitokat, ezzel segítve a teremtés folyamatát.

Az esti varázslathoz hívjátok segítőül a négy elemet (Tűz, Föld, Víz, Levegő), amik egyesülve támogatnak benneteket a tavaszi újjáéledésben.
Egy kis tálba rakjatok földet, ez fogja a Föld elem energiáját képviselni, ami segíti a vágyak fizikai megvalósulását. Egy másik tálkát vagy poharat pedig vízzel töltsetek meg, ez fogja a Víz energiáját képviselni, mely az érzelmi stabilitásban segít. Következzen a gyertya, gyújtsátok meg, ezzel jelenítjük meg a Tűz elemet, mely cselekvőképességünket, akaratunkat segíti. A két tálkát és a gyertyát háromszög alakba rendezzétek el, melynek felső csúcsán a gyertya legyen. Ha lehet, akkor a varázslatot szabadban végezzétek el, hogy a Levegő elem természetes formáját is kihasználjátok, ami a könnyedséget, szabadságot, frissességet támogatja. Ha ez nem megvalósítható, akkor nyissátok ki az ablakot.

Kezdjétek a szokott módon, csendesedjetek el, vegyétek elő a vágylistátokat, olvassátok fel hangosan és érezzétek, ahogy a szeretet és a hála érzése eltölti a szívetek, amiért már mindezek megvalósultak. Tegyétek a listát a gyertya és a tálkák által alkotott háromszögbe, ezzel egyesítve a támogató energiákat. A négy elem egyesülése hozza el a kvintesszenciát, a csodálatos egységet, mely energiával most a ti listátokat tölti fel.
A mai varázslatot támogatja, ha van nálatok holdkő, ametiszt, piros jáspis és valamilyen ezüst ékszert viseltek.
Amikor elkészültetek, jobb mutatóujjatokat érintsétek a vízbe, majd a földbe és írjatok le a listátok felett egy fekvő nyolcas jelet. Ez egyesíti az energiákat és univerzális védelem alá veszi a listátokat. Ha kész vagytok, üljetek lehunyt szemmel és éljétek át minél erősebben azt az érzést, amit vágyatok megvalósulása okoz. Képzeljétek el, ahogy már a vágyott életetekben éltek és lássátok magatokat határozottnak és boldognak.
Amikor már teljesen eggyé váltatok az érzéssel és a képpel, mondjatok köszönetet az Univerzumnak, Angyali és földi segítőiteknek. Kérd, hogy ezentúl is részesülj áldásukban, és támogatásukban.

Varázslatos estét kívánok mindenkinek! Dudás Mária

error: Védett tartalom!