2021-09-22

Tündérek mágikus üzenetei: Mozogj egy kicsit

Amint megerősödik a tested, minden szempontból kezded erősebbnek érezni magad.

A tündérek tudják, milyen fontos a fizikai aktivitás – nap mint nap játszanak, táncolnak és futkároznak, hogy fizikailag jó formában maradjanak.

Tudják továbbá, hogy a testmozgás jelenti a tartós energia, az egészség és a boldogság titkát. csodálatos módon csökkenti a stresszt, és életed minden területét képes javítani, beleértve a karrieredet, a pénzügyeidet és a kapcsolataidat is. Azért húztad ezt a lapot, mert a tested kardiovaszkuláris vagy izomfejlesztő stimulációt követel. Ha megkéred a tündéreket, segítenek majd neked időt és motivációt találni a szórakoztató testmozgáshoz.

Megerősítő gondolatok: Spirituális tanító

Életcélod magában foglalja, hogy a gyógyításról és a spiritualitásról taníts.

Azért húztad ezt a lapot, mert az életcélodról és a karriered irányáról tettél fel kérdést. Ez a lap azt jelzi, hogy született tanító vagy, aki tanácsot és információt ad idegeneknek, barátoknak és családtagoknak. Természetes tanácsadói és tanítói képességeid jól szolgálnak majd téged szakmai értelemben. Kezdhetsz részmunkaidőben, majd felépíthetsz egy teljes munkaidős karriert. Ha szakmai továbbképzésre van szükséged, belső útmutatásod fog vezetni.

Kérd a tündéreket, hogy segítsenek neked ezzel a képzéssel kapcsolatban (beleértve a kifizetését is!), és sokféle módon ajtót nyitnak előtted.