2023-02-07

Univerzális erő: Ègi segítség érkezik

Atlantisz Angyalok jóslata – Univerzum segítő keze

Ne tompítsd a fényed

Miért tompítod a fényed csak hogy megfelelj

Ne tompítsd a fényedet azért, hogy másoknak megfelelj, mások elvárásaihoz igazodj. Mindannyian arra születtünk, hogy nagy erővel, fényesen ragyogjunk. Az univerzum folyamatosan tágul, ezért az univerzum részeként a Te növekedésed is természetes.

Ha valaki visszahúzódásra késztet, vedd észre és lassan távolodj el tőle: keresd magadban annak a módját, hogyan tudnál fényesebben ragyogni. A virágok nem attól függően nyílnak és csukódnak, hogy a ki megy el mellettük. Mindentől függetlenül kinyílnak és megmutatják szépségüket.

Ha mások kényelmetlenül érzik magukat melletted, az azért van, mert te rávilágítasz arra a tényre, hogy ők veled ellentétben, elhalványulnak, hogy beilleszkedhessenek. Ha úgy döntesz, hogy mindig fényesen ragyogsz, a környezetedet is arra ösztönözheted, hogy hozzád hasonlóan ők is kapcsolják fel fényüket. Te mindenképpen folyamatosan világíts.

Minden kapcsolatban energiákat közvetítünk egymásnak. Abban a pillanatban, amikor valaki hagyja, hogy fénye ragyogjon, az megváltoztatja ezeket az energiákat, és bizonyos hullámokat hozhat létre. Ez teljesen normális.

Az igazán tartós kapcsolatok alkalmazkodni fognak az energiaváltozáshoz. Más kapcsolatok viszont nem, mert a „szeretlek mindaddig, amíg nem ragyogsz jobban, mint „én“ feltételekre épültek. Ezzel nincsen semmi baj, nem minden ember hívatott örökké az életedben maradni. De a tapasztalat, amelyeket általuk nyerünk, tovább él velünk.

Napi mantra: Önmagamért ragyogok.

 

 

error: Védett tartalom!