2021-12-02

Univerzum üzenete: Háromféle ember jár a földön

1. akik még azt is bántják, aki szereti őket

2. akik csak azt szeretik, aki szereti őket

3. és akik még azt is szeretik, aki bántja őket

Az első csoportba tartozó embereknek van szemük, de nem látnak. A szívük könyörtelenül ver, de nem éreznek vele.
Halottak és vakok minden szeretetre és törődésre, amit kapnak.
Megisszák a szeretetet, ami feléjük árad, de bántják és elhanyagolják azt, akitől kapják, semmibe veszik őt. Számukra egy kapcsolat arra jó, hogy használják. Képtelenek a hálára.
Ők az anyaföld betegségei, soha ne légy egy közülük.
A második csoport tagjai azokkal törődnek, akik szeretik őket. A szeretetük önző és addig tart, amíg a másik is szereti őket és úgy táncol, ahogy ők fütyülnek.

Használja az embereket és engedi, hogy őt is használják, amíg kényelmes neki. De fokozatosan érzéketlenné válik a szeretetre és törődésre, ha az folyamatosan jelen van.
Ezek az átlagos emberek, akik élete a túlélés és soha nem tapasztalják meg az élet igazi örömét.
Azt várom tőled, hogy tudatosítsd magadban, ha te is egy vagy közülük.
A harmadik csoportba tartozó emberek áldásnak számítanak.

Ők adják az erkölcsi egyensúlyt a szívtelen és erkölcstelen világban. Bárhol megtalálhatod őket, az alázatosak, ártatlanok, hatalmasok, gazdagok és szegények közt, a társadalom minden rétegében.
Még a saját családodban is megtalálhatod őket. Úgy tekintik az életet, mint egy tanulási lehetőséget, és ha valaki bántja őket, azt isteni hírnöknek tekintik, aki tanítást hozott számukra.
Nem ők a tanítóid, akik a szenvedés, megbocsátás és együttérzés leckéit tanítják neked?
Az élet végül is az önismeret kereséséről szól. Akik bántanak, felfedik számodra a legbelső érzelmeidet, mint a harag, frusztráció, méreg és ilyesmi. Ezek csak akkor jönnek elő a rejtekükből, ha kiprovokálják őket.
Ezért ne dolgozz azon a feltételezésen, hogy kinek van igaza, ki igazságos és ki nem. Légy eléggé alázatos ahhoz, hogy lásd az igazságot, bármi is az. Továbbá légy hálás azoknak, akik bántanak, hogy segítenek eltávolítani a rossz karmikus mélységeidet és megtisztítanak.

A harmadik típusú emberek a teremtés legnemesebbjei, akik még azokhoz is szeretettel fordulnak.

error: Védett tartalom!