2022-08-14

Univerzum üzenete hétfőre: Idén más lesz és lett Minden

Emlékszem, egy éve is készültem. Másként, másabb érzésekkel, ugyanúgy, mint Te.

Egy év… Kimondva mennyire kevés, de mennyi gyötrelem, mennyi könny, és akarat kellett hozzá. Istenem. Ha belegondolok hányszor éreztük azt mindannyian, nem érdekel semmi, de semmi… Nem küzdünk és nem görcsölünk, legyintettünk, nem ér annyit az egész, majd ugyanezzel a lendülettel tért vissza az erő. És mentünk tovább. Mert hittük, hogy menthető, az élet, a kapcsolat, a jövő. Hittük, és tudom, ma is ezt tesszük.

Díszítünk, vagy csak csendesedünk, várunk, és tudjuk, hogy van tovább. Mert egy éve más volt, és jövőre ismét újba öltözik majd a világ. De várjuk, vagy akarjuk, tudjuk, oly mindegy, mert érkezik. És jöjjön bárhogy, legyen bárhogy, hidd el, készen állunk! Mindannyian!
(Todorovits Rea)

Megerősítés: Grace és Antoinette áldása

Hogy megoldhasd a jelenlegi helyzetet, át kell érezned a másik fél helyzetét.

Ez a félreértés a másik fél szándékait és jellemét illető előítéleteink miatt jött létre. Hogy megoldhasd ezt a helyzetet, meg kell szabadulnod az előítéletektől. Ahelyett, hogy valakiről eldöntenéd, hogy “jó” vagy “rossz”, inkább próbálj meg együttérzéssel fordulni mások felé, és elhinni, hogy mindenki megteszi a tőle telhetőt. Szánakozás és sajnálat helyett lásd meg az illető lelki erejét és isteni jellegét. Így hozzájárulsz, hogy benned és a másikban is felragyoghasson az isteni fény.
Saját árnyékos oldalad egy részét vetíted ki a másik személyre. Tehát ez a helyzet lehetőséget nyújt számodra, hogy megszabadulj az egód által okozott problémától. Egyszerűen határozd el: Elengedem lényemnek azt a részét, amely bosszús és ingerült lesz, ha rád gondolok. Mi, angyalok segítünk abban, hogy minden érintett szinte csodálatos módon megbocsát, és előítéletek nélkül, felelősen cselekszik majd.

A kulcsszó az együttérzés.

error: Védett tartalom!