2021-12-06

Válassz a kártyák közül és kiderül mit tartogat még a nyár számodra!

Dönts és húzz egy lapot, lássuk a lapokat felfedve is.

Első lap: Gyerekek

A gyerekekhez fűződő kapcsolatod az életcélod részét képezi.

A tündérek szeretik a gyerekeket és bíznak bennük, tiszta hitük és őszinte indítékaik miatt. Ezt a lapot a gyerekekhez fűződő kapcsolatod jeleként kapod. Miközben elolvasod a kártyához tartozó további jelentéseket, vedd észre, melyik üzenet hangzik úgy, mint a te igazságod. Figyelj a gyerekek témájával kapcsolatos jelekre és intuitív érzésekre, mert az Univerzum próbálja eljuttatni hozzád az üzenetet.

Második lap: Házasság

A tündérek csatlakoznak hozzád, hogy veled együtt ünnepeljék a hitvesi boldogságot.

Azért húztad ezt a lapot, mert a kérdésed a házassággal kapcsolatos. Ez a konkrét lap sokféle jelentéssel bír, tehát figyelj a testi reakcióidra a lehetséges értelmezések olvasása közben.

További jelentések: Gratulálok – hamarosan megházasodsz. * A házasságod némi gyógyítást és figyelmet igényel. A tündérek segíthetnek ebben, ha megkéred őket. * Hamarosan egy fontos emberrel találkozol egy esküvőn. * Függőben van egy kapcsolaton belüli elköteleződés. * Valld be magadnak a valódi érzéseidet a házassággal kapcsolatban! * Az életcélod magában foglalja, hogy szerelemmel, házasságközvetítéssel, kapcsolatokkal vagy esküvőkkel kapcsolatban segíts az embereknek.

Harmadik lap: Hatalommal rendelkezel

Használd a képességeidet ennek a helyzetnek a megoldására. Meg tudod csinálni!

Ezt a lapot emlékeztetőként húztad: erősebb vagy, mint gondolnád. Talán az utóbbi időben áldozatnak érezted magad. A tündérek azonban azt akarják, hogy tudd: a korodra, termetedre vagy végzettségedre való tekintet nélkül hihetetlen személyes hatalommal rendelkezel. Noha a tündérek parányi teremtmények, Isten és az Univerzum erejét közvetítik, és te is használhatod ezt az erőt egy probléma megoldására, önmagad vagy mások gyógyítására, vagy az anyagi szükségleteid manifesztációjára. Csak hinned kell.

error: Védett tartalom!