Angyali üzenet Szeptemberre: Minden mozgásban Van!

“Angyali üzenet: A szeptember egy nagyon különleges hónap, mely nem csak érzelmileg, anyagilag is támogathat Téged.
Bár váratlan kiadások teremtődnek s teremtődhetnek, ezek mind, mind abban segítenek, hogy megmozduljon, átforduljon az az energia, mi munkád, magánéleted átalakulását adja.

 

Nehéz lépések, nehéz döntések, melyek mind előrevivőek! Bőséget teremtő időszak! Az új magok szétszóródtak az időben és a térben, hogy amit kérsz, gyorsan, könnyen megjelenjen.
Gazdagságot, bőséget teremtő időszak!

 


Most megmozdul minden, hogy utadat támogassa! (…) Lásd meg: mit keresel, ott van előtted! Vedd észre a lehetőségeket! A remény nem elveszett, megerősített, felkészített az újra!


(…) Az új lehetőségek végre megérkeznek, melyek életedben nem csak anyagilag, érzelmileg is bőséget teremtenek!
Érezd meg az Angyalok, az Égiek jelenlétét!

 


Nem vagy egyedül! A segítőid, tanítóid megjelennek, hogy támogató erőt küldjenek! (…) Ne hidd, hogy minden elveszett, új életedet most teremted! Megérkeznek azok, akik igazán, szívből szeretnek! Csodatevő, csodaváró, csodateremtő időszak ez mindazoknak, kik szívből élnek, szívből teremtenek!
Az Égi üzenetek, az Égi Hírnökök megjelennek, hogy segítsenek! Ki leesett, felemelkedhet újra és újra. Van remény a változásra és a változtatásra! Csak kérned kell, szíved kitárni s mit kérsz, szívből elfogadni! A szíveden keresztül meg fogod érezni, hogy mikor kell lépni, cselekedni! Különleges misztikus hónap, mely misztikus, mágikus erővel, a szeretet erejével bír és teremt!”

 

Farkas Ibolya

Oszd meg másokkal is ha tetszett

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X