Gyógyító angyali üzenet telihold idejére + 1 segítői idézet

Istennők Mágikus üzenete: szerda

Szehmet

Légy erős!

Erősebb vagy, mint gondolnád, és erőd boldog végkifejletet biztosít.

Szehmet üzenete:

Lásd magad erősnek és győzedelmesnek! Ne panaszkodj semmi miatt! Ne hibáztass senkit és semmilyen körülményt! Az erő megtestesülése vagy, nem pedig áldozat.

Amint felülkerekedsz a régi hajlamokon, és a gyönyörű, női erő új fényében látod magad, életed magától mágikus magasságokba emelkedik.

Új lehetőségek nyílnak meg előtted, a jólét különböző formái, és olyan kapcsolatok, amelyek segítenek megvalósítani legjobb adottságaidat. Erősnek lenni annyit jelent, hogy az elképzelhető legkedvezőbb színben látod magad. Maradj őszinte, engedd meg magadnak a valódi érzéseket, de mindenekelőtt legyél erős!

+1 ajándék idézet telihold idejére:

“Az életedet valójában a fájdalomtested irányítja. A fájdalomtest, amely régi egós mintázatok, elnyomott érzelmek, ki nem fejezett gondolatok, múltbéli lelki sérülések és drámák szövetéből áll.

A háttérben lesben áll és akkor tör elő amikor megéhezik. A fájdalom, a szenvedés táplálja. Hiába vagy a felszínen jó kedvű, optimista, egy-egy lelki nyomógomb megnyomásával aktiválódik az érzelmi minta és átveszi az uralmat fölötted. A fájdalomtestet erőszakkal nem pusztíthatod el, viszont kitörésekor Éber Jelenléttel Megfigyelheted. Tisztán látni fogod, hogy miközben az indulatok elborítanak, frusztrált leszel vagy félni kezdesz, ő átveszi az uralmat a tested és az energiarendszered felett.

“Neked semmi más teendőd nincs, csak figyelni őt, még akkor is ha fizikailag, lelkileg kellemetlen érzetek tódulnak fel, Te csak Figyeld ahogyan tőled függetlenül, ám rajtad keresztül szenvedés és fájdalomenergiához próbál jutni. A szenvedés és a fájdalom táplálja ugyan, de a túl nagy dózis a gyengüléséhez, majd a feloldódásához vezet.”E.T.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük