Aktuális Energiák: Lelkünk legmélyebb üzenete

Január 14-én válik pontossá, de jóval több napon át érezhető a Jupiter és a Neptunusz megvalósulásra törekvő kapcsolata. Mindkettő saját otthonából küldi fényét a másiknak. A lélek legmélyéről jövő tudás, a legbensőbb bölcsességünk akar formát ölteni a világunkban.
Most az életünk tanításaiban a lelkünk legmélyebb üzeneteit, legmélyebb igazságait fedezhetjük fel. És ezek a tanítások már a gyógyulásról, a belső erőink megfelelő működtetéséről és egy tisztább jövő megteremtéséről szólnak, ragyogják a Kígyótartó csillagai és a Vízöntő jövőbe ömlő vizének hullámai.

Az elménknek nem biztos, hogy van ismerete, és nem biztos, hogy kell ismerete legyen arról, amire a lelkünk pontosan tudja a választ. Mert a lélek látja az Egészet. Amit mi csak érzékelni tudunk, de ez az érzékelésünk a biztos tudásunk.
Most ennek van ideje, az elmélyülésnek, az elcsendesedésnek, jelen lenni a lelkünk érzéseinek, a belső világunknak, annak a misztikus világnak, ahonnan az életünk összes megnyilvánult folyamata létre ébredhet. Minden, ami igaz, innen ered.
Most nem veszhetünk el a részletekben, mert az egész lényünket, egész létünket átható igazságok megtalálásának van ideje. Most van ideje a fejünkben és a külvilágban zajló zsivalytól eltávolodva a lélek szemével nézni. Ahonnan az eddig fontosnak gondolt probléma is értelmét veszítheti. Ahol rájövök, hogy amíg harc van, addig csak veszíthetek, mert amivel harcolok az is én vagyok. Mert minden Egy.

Botos Orsolya
Csillagokkal üzen Ő