2021-10-28

Angyalkártya szerda hajnalra: Korábban már ismerted….

Angyalkártya szerda hajnalra: Korábban már ismerted….

A szerelem angyalai azért küldték ezt a lapot, hogy megmagyarázzák a kapcsolatot, amelyről érdeklődtél.

Van valami befejezetlen ügyed egy múltbeli életből érkező lelki társsal. Ez magában foglalhatja a megbocsátást, a közös feladatot vagy a személyes leckék – mint például a türelem – megtanulását.
A lelki társak azonnal felismerik egymást, és ezt az érzést gyakran valamilyen szerelmi vagy testi vonzalom érzéseként fejezik ki. Az a vonzerő, amely két embert egymáshoz húz, meghaladhatja a logikát, mert a kapcsolat célja a gyógyulás és a tanulás. Akár életed párja lesz a lelki társadból, akár nem, a kapcsolat következtében személyes és spirituális tapasztalatokat, valamint fejlődést fogsz átélni. A korábbi életetekbe vezető regressziók is segíthetnek feltárni a válaszokat, amelyeket keresel.

Megerősítés: Elengedés, elfogadás és lezárás

Ma nem tudjuk, hogyan kell valamit szépen lezárni, hogyan kell elköszönni, és elvarrni a szakadozó, szétfoszlott szálakat. A szerettelek az a jelen közönye, a semlegesség, a legnehezebb dolog a gyűlöletet kilélegezni manapság, és beengedni a semleges, pusztán emberbaráti érzéseket. Nem kell a jelenben sem szeretnünk, sem gyűlölnünk egymást. Nem kell nosztalgiáznunk, időt vesztegetnünk az elmúlt szerelmek elvarratlan szálainak rendezgetésével, vagy azon tűnődnünk, hogyan fejtsük le egymásról az ördögálarcot, hogy végre meglássuk alatta az ismerős, érzékeny emberi lényt.

Engedjük végre, hogy a kapcsolatunk kivérezzen, és békében átkeljen a szivárványhídon.
Király Eszter