2021-10-28

Istennők üzenetei Decemberre: Romantikus érzések

Istennők üzenetei Decemberre: Romantikus érzések

Az érzéseid valódi és igazi, érdemes feltárni azokat.

A szívedben érzett izgalom a szerelem dalát jelképezi, és ez a dal téged szólít.

Ez a lap azt az útmutatást adja számodra, hogy kövesd az érzéseidet. Talán találkoztál valakivel, akitől megdobbant a szíved, és kíváncsi voltál, vajon érdemes-e ezzel a kapcsolattal foglalkozni. E lap szerint a válasz: igen. Tegyél lépéseket: flörtölj, hívd randevúra az illetőt, vagy tudasd vele az érzéseidet.
Ha az utóbbi időben arra vágytál, hogy több romantika legyen az életedben, ez a lap azt jelzi, hogy vedd kezedbe az irányítást, és teremtsd meg azt a romantikát. Például “elcsábíthatod” magad úgy, hogy megajándékozod magad egy kényeztető masszázzsal vagy pedikűrrel, ajándékot veszel magadnak, vagy megnézel egy romantikus filmet.

Az is lehetséges, hogy aktívan törekszel a romantikára, és vonzod azt. Először erősítsd meg, hogy a szerelem már benned él. Egy társ bizonyosan felszínre hozza ezeket az érzéseket, amelyek azonban lehetőségként eddig is benned éltek.

Minél többször megerősíted a következőt: “Szerelemmel szeretnek”, annál inkább bevonzod ezt az állapotot.
Bizonyos esetekben annak jeleként kapod ezt a lapot, hogy készen állsz egy új kapcsolatra.

Tegyél lépéseket, például vedd észre, hogy kik a lehetséges partnerek azok közül, akikkel találkozol, és gyakran járj olyan helyekre ahol ilyen személyek megfordulhatnak (ezek lehetnek a hobbijaiddal vagy az érdeklődési köröddel kapcsolatos helyszínek).